Diaris haitians, de Rita Pijoan

Publicat per tripode el

Els Diaris haitians de Rita Pijoan tenen un marcat caràcter elegíac i introspectiu, són un cant de dona sola en un país remot. Ens parlarà dels amors, dels fracassos, dels encerts i dels progressos que fa com a persona, de la professió de psiquiatra, del seu exili voluntari a Haití, que alterna amb estades a Barcelona, Nova York o Miami.

Són escrits interiors, íntims, del dia a dia. Un cahierisme o dietarisme de gran bellesa, que ens transporta a un món, a una atmosfera, a la vida més privada de la nostra autora protagonista.

El pròleg és de l’escriptor i artista Abraham Mohino i la coberta del llibre d’Antoni Miralda, artista multidisciplinari.

Aquest dietari inicia una nova col·lecció a Trípode que porta per nom “Vides Privades”.

La protagonista i autora dels Diaris és Rita Pijoan. Escriu sota pseudònim. Barcelonina de naixement, i psiquiatra de professió, marxarà cap a Haití a on es quedarà durant vint anys. Allà escriurà el seu diari personal.

Dades tècniques:
Pàgines: 392
Mida: 15×22 cm. Rústica amb solapes
PVP: 19,50 €
Publicació: juny 2019
ISBN: 978-84-120651-0-7

Categories: Llibres

2 comentaris

Diaris haitians - Editorial Trípode · 14/10/2019 a les 9:51

[…] Diaris haitians, de Rita Pijoan Data de publicació: juny 2019 […]

“Vides Privades”, la nova col·lecció de Trípode – Editorial Trípode · 06/07/2019 a les 12:26

[…] Diaris haitians, de Rita Pijoan, és l’obra que inicia aquesta nova col·lecció, un dietari que ens transporta al món més privat i íntim de l’autora que, a la vegada, també n’és la protagonista. […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

0

Cistella de la compra