Diaris haitians, de Rita Pijoan

Publicat per Ed. Trípode el

Els Diaris haitians de Rita Pijoan tenen un marcat caràcter elegíac i introspectiu, són un cant de dona sola en un país remot. Ens parlarà dels amors, dels fracassos, dels encerts i dels progressos que fa com a persona, de la professió de psiquiatra, del seu exili voluntari a Haití, que alterna amb estades a Barcelona, Nova York o Miami.

Són escrits interiors, íntims, del dia a dia. Un cahierisme de gran bellesa, que ens transporta a un món, a una atmosfera, a la vida més privada de la nostra autora protagonista.

El pròleg és de l’escriptor i artista Abraham Mohino i la coberta del llibre d’Antoni Miralda, artista multidisciplinari.

 

 

La protagonista i autora dels diaris és Rita Pijoan. Escriu sota pseudònim. Barcelonina de naixement, i psiquiatra de professió, marxarà cap a Haití a on es quedarà durant vint anys. Allà escriurà el seu diari personal.

Dades tècniques:
Pàgines: 392
Mida: 15×22 cm. Rústica amb solapes
PVP: 19,50 €
Publicació: setembre 2020
ISBN: 978-84-120651-0-7

Categories: Llibres: Tots

4 comentaris

Presentació de Diaris haitians a Igualada - Editorial Trípode · 28/09/2021 a les 13:15

[…] Biblioteca Central d’Igualada acull la presentació de Diaris haitians, de Rita Pijoan, el proper divendres, 8 d’octubre, a les 19.00 h. L’autora intervindrà […]

Rita Pijoan parla sobre Haití a Catalunya Ràdio - Editorial Trípode · 24/08/2021 a les 10:15

[…] Rita Pijoan és convidada a Estiu de Gràcia, de Catalunya Ràdio, per explicar la seva experiència a Haití a través del dietari publicat amb Trípode, Diaris haitians. […]

Presentació de Diaris haitians a Girona - Editorial Trípode · 16/12/2020 a les 15:13

[…] 22 de desembre, a les 18 h, la Gastrollibreria Context acull la presentació de Diaris haitians, de Rita Pijoan. L’acte comptarà amb les intervencions de Josep Fonalleras, escriptor, i […]

Diaris haitians - Editorial Trípode · 15/09/2020 a les 11:02

[…] Diaris haitians, de Rita Pijoan Data de publicació: setembre 2020 Nota de premsa: Diaris haitians […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Vols guardar la teva cistella per després?

Mantingues els llibres escollits guardats només escrivint el teu email. Si tenim algun DESCOMPTE vigent l'enviarem al teu correu!

0

Cistella de la compra