Entrevista a Isidre Grau a Llegir.cat

Publicat per -TRIPODE- el

Sílvia Romero conversa amb Isidre Grau sobre Ciutadà Canalda a Llegir.cat.

Podeu llegir l’entrevista a la web de lleguir.cat, aquí.

 


Publicat a lleguir.cat per Silvia Romero – juny 2023:

Isidre Grau (Sabadell, 1945) és autor de novel·la i narrativa breu. En novel·la cal destacar la pentalogia d’Els colors de l’aigua (Premi Sant Jordi 1985), La ciutat dels solitaris, L’home que perseguia la veritat, Un dissabte de  primavera i Setanta-tres dies amb el pare. Va ser professor de tècniques de novel·la i conte a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès durant quinze anys, i va col·laborar en el diari Avui amb diversos articles amb reflexions al voltant de l’escriptura. Uns articles que després s’han publicat en un parell d’assaigs literaris.

Amb Ciutadà Canalda (Editorial Trípode, 2023) ens exposa la vida de Romà Canalda, un triomfador, un personatge mitificat que acceptarà tot un seguit d’entrevistes amb el periodista Eloi Boada perquè aquest redacti la seva biografia. Des d’aquest punt de partida l’obra es convertirà en una narració amb una magnífica recreació psicològica dels personatges.

[…]

Categories: Notícies

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Vols guardar la teva cistella i veure els descomptes?

Mantingues la teva cistella de compra guardada escrivint el teu email, i si tenim algun descompte vigent el trobaràs al teu correu!

0

Cistella de la compra