Estrella de l’oest és notícia al Pallars Digital

Publicat per -TRIPODE- el

Pallars Digital es fa ressò de la novel·la de M. Dolors Millat, Estrella de l’oest.


Amb la tornada de les vacances arriba a les llibreries Estrella de l’oest, la nova novel·la de l’escriptora pallaresa Maria Dolors Millat. La quarta obra narrativa de Millat, publicada per l’Editorial Trípode, és un relat de viatges “coral i polièdric ple de personatges molt diversos, amb les seves contradiccions i les seves qualitats més humanes”.

Estrella de l’oest, coneixerem l’Elena, una jove del Pallars que s’enrola com a cambrera en un vaixell amb la intenció de guanyar-se la vida però també la seva autonomia. De la mà de l’Elena, viatjarem per indrets com AlaskaMinneapolis o Miami i per geografies properes com les Balears, la Manxa o Roma. És per això que es pot considerar, també, una novel·la de viatges.

[…]  ( Llegiu la notícia sencera a la seva web) […]

En el camp de la ficció, és autora dels poemaris Lunas de arena (Meteora, 2007) i Al batec de la terra (Meteora, 2009), i de les novel·les Quirat i mig (Ed. 1984, 2012), Terra inhòspita. Barcelona 2048 (Periscopi, 2013) i La filla del Nord (Proa, 2016).

Categories: Notícies

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Vols guardar la teva cistella i veure els descomptes?

Mantingues la teva cistella de compra guardada escrivint el teu email, i si tenim algun descompte vigent el trobaràs al teu correu!

0

Cistella de la compra