I si tot fos això, de Susagna Aluja, Oriol Guilera, Anna Pascual i Pilar Prim

Publicat per -TRIPODE- el

Els trenta-tres contes d’aquest recull són el resultat de la bona sintonia i entesa entre tres escriptores i un escriptor que s’han unit amb la voluntat de reivindicar el conte com a gènere literari.

Aluja, Guilera, Pascual i Prim ens ofereixen, dins d’una alternança de quatre veus ben diferenciades —i que alhora conflueixen en unes mateixes temàtiques i fil conductor—, un recull de contes literaris que ha aconseguit que esdevingui tremendament atractiu per a qualsevol tipus de lector, i molt en especial per als amants dels relats breus.

Tal com comenta Ramon Erra al pròleg, a I si tot fos això hi trobarem «reflexió, poesia i misteri». El misteri que «amaga el conte mateix, com si fos una capseta tancada, un secret que se’ns resisteix». «Un conte diuen que és una història que n’amaga una altra. També pot ser un tros de vida que ens passa per davant». Històries viscudes, imaginades, explicades… relats que, al cap i a la fi ens han units a tots, lectors i narradors, en una mena de baula daurada i antiga, o en un riu de plomes que flueix i es perd en el temps, o en els cercles d’una mimesi literària i col·lectiva.

Amb pròleg de Ramon Erra.

Susagna Aluja (Belianes, 1972)

Oriol Guilera (Barcelona, 1951)

Anna Pascual (Barcelona, 1987)

Pilar Prim (Sant Feliu de Guíxols, 1954)

Els quatre autors d’aquest recull tenen obra publicada i amb una especial incidència en el gènere del conte literari. Es manifesten entusiastes d’aquest gènere.

  • «Hi ha reflexió, poesia i misteri. L’essència de la contística. Poe, Maupassant, Kafka, Salinger, Cortázar i altres mestres que han anat creant aquest art», Ramon Erra al pròleg.
  • Llegeix el pròleg i el primer conte aquí.

Dades tècniques:
Pàgines: 178
Mida:14×21. Rústica amb solapes
PVP: 16,50 euros
Publicació: novembre 2021
ISBN: 978-84-123920-8-1

Categories: Llibres

1 comentari

- Editorial Trípode · 25/11/2021 a les 16:10

[…] I si tot fos això, de Susagna Aluja, Oriol Guilera, Anna Pascual i Pilar Prim Data de publicació: novembre 2021 Nota de premsa: I si tot fos això […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

0

Cistella de la compra