Inventari d’ànimes, d’Agustí Olivares

Publicat per -TRIPODE- el

Llegir Inventari d’ànimes és mirar el film dels teus records en un cinema a la fresca i, de tant en tant, alçar el cap i badar per contemplar els estels. I adonar-te que a la mateixa filera del cinema seuen amb tu Buñuel, Brossa, Lorca, Girondo, Vaccaro, Basagoiti, Fellini i Jean-Pierre Jeunet.

Agustí Olivares ens endinsa al moll de la poesia amb una veu transgressora i un devessall d’imatges d’un gran simbolisme. Cal destacar, a més del deix irònic i la riquesa del llenguatge, la forma acurada dels seus versos, que sovint tendeixen a la prosa poètica.

 

Agustí Olivares neix el 1974 a Caldes de Montbui i viu al barri de Gràcia de Barcelona. Mestre i poeta, fa vint anys que treballa a l’Escola Thau Barcelona i en l’actualitat n’és el director.
Al llarg dels darrers anys ha guanyat una trentena de premis literaris de poesia, com ara el Premi de Poesia Fundació Jesús Serra de Sant Cugat, el Premi de Santa Perpètua de Mogoda de poesia i el Premi de Haiku Grau Miró de Vallcarca. L’any 2002 fou proclamat Mestre en Gai Saber de Lliçà de Vall i el 2015 publicà el seu primer poemari (Pulsió 303) amb Ediciones Oblicuas.

  • Llegir Inventari d’ànimes és assaborir amb els ulls tancats una metàfora que t’esclata a la boca d’improvís.
  • Llegeix un fragment del poemari aquí.
  • Nota de premsa

Dades tècniques:
Pàgines: 66
Mida:13×19. Rústica amb solapes
PVP: 11,00 euros
Publicació: setembre 2021
ISBN: 978-84-123920-5-0

Categories: Llibres

2 comentaris

Inventari d'ànimes a Racó Català - Editorial Trípode · 09/11/2021 a les 12:17

[…] Racó Català es fa ressò dels poemes d’Agustí Olivares, Inventari d’ànimes. […]

Presentació d'Inventari d'ànimes a Barcelona - Editorial Trípode · 08/11/2021 a les 8:19

[…] dilluns 22 de novembre a les 19.30 h presentem Inventari d’ànimes a la Institució Cultural del CIC, a Barcelona. En l’acte hi intervindran Carles Duarte, […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

0

Cistella de la compra