Volar a cegues, de Gemma Santaló

Publicat per -TRIPODE- el

Volar a cegues és un recull de relats o contes literaris que ens endinsarà en un món de personatges quotidians, plens de desitjos, renúncies o limitacions. En aquest context no hi ha absoluts. No hi ha tardes perfectes, ni penes perfectes. El que hi ha és una barreja de matisos, colors, il·lusions, expectatives i pors que campen a plaer, que bullen, xoquen, es modifiquen. I l’energia que generen és tan intensa que esdevé l’epicentre de tot.

Volar a cegues és l’impuls de llençar-se…, i el que ve després.

 

 

 

Gemma Santaló Puig (Castellfollit de la Roca, 1971) és llicenciada en filologia anglogermànica per la Universitat de Barcelona. Va estudiar l’itinerari d’escriptura creativa de l’Ateneu Barcelonès en l’especialitat del conte. Ha participat en els llibres col·lectius de relats Cara de peix i altres contes (premi TINET 2018) i Alma mater i altres narracions (premi Mercè Rodoreda de Molins de Rei 2018). És l’autora del llibre de contes Pell, escates i altres camises de força (Trípode, 2018) i del relat Mil noms de verd (revista Les Garrotxes, 2020). Actualment treballa de professora d’anglès i fa classes d’escriptura creativa. Viu a Girona.

  • La de Santaló és una veu que es consolida com a excel·lent contista. A Volar a cegues hi podem percebre els colors o l’energia d’un klimt, les imatges evocadores, el pòsit del temps i la introspecció d’en Sorrentino, o fins i tot l’univers de símbols d’un Samuel Beckett.
  • Tasta dos contes de Volar a cegues aquí.

Dades tècniques:
Pàgines: 128
Mida:14×21. Rústica amb solapes
PVP: 15,00 euros
Publicació: juny 2021
ISBN: 978-84-123920-0-5

Categories: Llibres

3 comentaris

El blog A vegades llegeixo ressenya els contes de Santaló - Editorial Trípode · 23/08/2021 a les 9:39

[…] Maza publica una petita ressenya sobre Volar a cegues al seu blog sobre literatura, A vegades […]

Presentació de Volar a cegues a Girona - Editorial Trípode · 29/06/2021 a les 12:24

[…] primera presentació de Volar a cegues, de Gemma Santaló, serà el proper 1 de juliol, a les 19.00 h, a la Llibreria 22 de Girona. A més […]

Volar a cegues, de Gemma Santaló - Editorial Trípode · 21/06/2021 a les 10:38

[…] Volar a cegues, de Gemma Santaló Data de publicació: juny 2021 Nota de premsa: Volar a cegues […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

0

Cistella de la compra