Contes fatídics, d’Alfons Maseres

16,50

Recuperem el millor recull de contes d’Alfons Maseres, Contes fatídics, amb un estudi introductori de Martí Duran. Aquesta edició es basa en el text que publicà L’Avenç el 1911. Està format per tretze contes escrits en anys i èpoques diferents. És per això que s’hi percep una evolució personal de l’autor i de les seves influències literàries, com ara el ruralisme de Víctor Català, paral·lelismes amb Ramon Vinyes (de qui fou amic personal) o ecos de Josafat, de Prudenci Bertrana.

Categoria: Etiqueta:

Descripció

Alfons Maseres (1884-1939) desenvolupà una tasca extraordinària com a traductor, periodista i escriptor, essencialment de narrativa. Testimoni d’uns temps convulsos per a la història d’Europa, els visqué de prop des de les seves estades a París, que foren diverses al llarg de la seva vida. A França, fou un gran defensor de la causa catalana i a França morí —el primer dels exiliats per la Guerra Civil. Entre la seva obra narrativa, destaquen especialment els contes, que aplegà en diversos volums. Contes fatídics és, segurament, el millor recull que publicà.

Martí Duran (Barcelona, 1970) és doctor en Filologia Clàssica i llicenciat i màster en Dret. Actualment és professor de llatí i grec a l’Institut Joanot Martorell d’Esplugues de Llobregat.

Dades tècniques:
Pàgines: 212
Mida:15×22. Rústica amb solapes
PVP: 16,50 euros
Publicació: juny 2022
ISBN: 978-84-125012-8-5

1 ressenya per Contes fatídics, d’Alfons Maseres

  1. ANDREU NAVARRA

    Atemorits per la literatura, fem moralisme. Però el fet que apareguin aquests Contes fatídics tan brillants, tan plens de llum negra, és una bona notícia, i també la continuïtat de Trípode, que demostra una musculatura ambiciosa.
    https://revistamirall.com/2022/09/23/alfons-maseres-entre-nosaltres/

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.