Estrella de l’oest, de M. Dolors Millat

22,00

Quina força mou una persona que neix en un petit poble aïllat a descobrir l’altra punta del món? Què ens fa volar, les ales o la necessitat?

Una història polièdrica que ens farà viatjar des del Pallars fins a Alaska i les illes del sud del Pacífic, quan la protagonista s’enrola com a cambrera en un vaixell; i per Minneapolis i Miami, ciutats on l’Elena viurà prosperant en una feina que li donarà prestigi i diners. Geografies més properes com les Balears, la Manxa, París, Roma… seran altres escenaris de la narració. Per això podem dir que Estrella de l’oest és també una novel·la de viatges. I a través del seu recorregut veurem alguns dels canvis de la nostra societat de finals del segle XX i principis del XXI.

L’amor, l’amistat, les renúncies i el canvi de perspectiva que donen els anys són els puntals de la història, i que al llarg del relat sacsejaran la protagonista.

Categoria: Etiqueta:

Descripció

Estrella de l’oest és també una novel·la de viatges. A través del seu recorregut veurem alguns dels canvis de la nostra societat de finals del segle XX i principis del XXI.

M. Dolors Millat, nascuda a Sort el 1953, és llicenciada en Història Antiga per la UB. Va ser una de les sòcies fundadores de la primera escola d’escriptura a Catalunya. Durant més de quatre anys va exercir de cap d’estudis a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès. El 2003 rep l’encàrrec de fundar i dirigir l’Escuela de Escritores Alonso Quijano, a la Manxa. Durant més de vint anys s’ha dedicat a l’ensenyament de les tècniques literàries. Ha publicat sobre escriptura literària: El oficio de escritor (Alba, 2000) i Cómo mejorar un texto literario (Alba, 2001). En el camp de la ficció, és autora dels poemaris Lunas de arena (Meteora, 2007) i Al batec de la terra (Meteora, 2009), i de les novel·les Quirat i mig (Ed. 1984, 2012), Terra inhòspita. Barcelona 2048 (Periscopi, 2013) i La filla del Nord (Proa, 2016).

Dades tècniques:
Pàgines: 428
Mida: 14×21. Rústica amb solapes
PVP: 22,00 €
Publicació: agost 2023
ISBN: 978-84-127289-3-4

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.