Cursos en viu per videoconferència

Grups reduïts i participatius

 

A Trípode us oferim la possibilitat de realitzar amb nosaltres cursos o seminaris relacionats amb la literatura i l’escriptura creativa. La durada dels seminaris serà de quatre setmanes al maig, amb una sessió setmanal d’una hora i 30 minuts, excepte el de Tutorització creativa en grup, que té un altre horari.

Treballarem en grups molt reduïts, per tal de gaudir d’un contacte més personalitzat i directe entre alumne i professor.

Sempre que sigui possible, els horaris proposats es poden adaptar a les necessitats dels alumnes. Només cal que l’alumne comuniqui la seva preferència a l’editorial.

Les classes es faran amb la plataforma Zoom, un sistema d’ús senzill, interactiu, i que permet seguir-ho en ordinador, tableta o mòbil.

 

Seminaris maig 2021:


Relats breus: l’art d’escriure contes i microcontes

Qui més qui menys, tothom coneix algú que s’ha aventurat a escriure un relat curt. Ara bé, sabem ben bé què és, un conte? Què el diferencia d’un text de no-ficció, o d’altres gèneres literaris com la novel·la? En aquest curs, desgranarem quines característiques conformen el relat curt; cada setmana, explicarem diverses eines que ens permetran treballar la nostra creativitat literària.

El mateix curs s’imparteix en horaris diferents a escollir durant el mes de maig.

Llegeix més informació del curs

Realitza la inscripció


Endinsem-nos en el conte: una anàlisi literària

Sovint, el conte ha estat un gènere menystingut en detriment de la novel·la. En aquest curs, volem demostrar que ser un bon contista és una tasca igualment complexa que requereix direccionalitat, intenció i detalls reveladors. Per a tal fi, analitzarem literàriament relats molt variats de grans escriptors per veure com han aconseguit crear un conte rodó.

El mateix curs s’imparteix en horaris diferents a escollir durant el mes de maig.

Llegeix més informació del curs

Realitza la inscripció


Redacció ortotipogràfica i d’estil: com escriure un català correcte i fluid

Per transmetre un missatge escrit, ja sigui literari o no, no n’hi ha prou amb tenir el do de la paraula i l’habilitat de transmetre, també cal ser rigorós amb el lèxic, la gramàtica i tenir un domini de l’idioma que utilitzem. La llengua evoluciona i cal estar al dia de les noves actualitzacions i com aplicar-les. En aquest curs, resoldrem dubtes sobre la nova gramàtica de l’IEC, posarem remei als vicis i barbarismes i donarem eines i recursos per millorar els vostres textos des d’una perspectiva ortotipogràfica i d’estil.

El mateix curs s’imparteix en horaris diferents a escollir durant el mes de maig.

Llegeix més informació del curs

Realitza la inscripció


Tutorització creativa en grup

Si has estat alumne d’un curs d’escriptura és probable que, un cop acabat, hagis trobat a faltar l’acompanyament d’un guia que t’aconselli o t’assessori sobre el teu projecte literari, juntament amb un grup reduït de companys que es trobin en la mateixa situació i us pugeu enriquir mútuament.

Es crearan grups d’un màxim de cinc persones i les trobades seran cada quinze dies per videotrucada.

També es podran programar reunions presencials de manera periòdica en funció de les vostres possibilitats i preferències.

Llegeix més informació del curs

Realitza la inscripció


INSCRIPCIONS

Podeu fer les inscripcions directament entrant al curs. Heu de realitzar la compra afegint-la a la cistella el vostre curs. Seguidament, haureu d’indicar les dades de l’alumne i l’horari escollit a Informació addicional de la comanda. Finalitzeu la inscripció realitzant el pagament. Si ho preferiu, podeu fer la inscripció per correu electrònic.

Per a més informació i consultes contacta amb nosaltres per e-mail o per telèfon al 630 923 701.

Gràcies per la vostra confiança!

 

 

0

Cistella de la compra