Cursos en viu per videoconferència

Grups reduïts i participatius

A Trípode us oferim la possibilitat de realitzar amb nosaltres cursos o seminaris relacionats amb la literatura i l’escriptura creativa. La durada dels seminaris serà de quatre setmanes, amb una sessió setmanal d’una hora i 30 minuts.

Treballarem en grups molt reduïts per tal de gaudir d’un contacte més personalitzat i directe entre alumne i professor. Les classes es faran amb la plataforma Zoom, un sistema d’ús senzill, interactiu, i que permet seguir-ho en ordinador, tauleta o mòbil.

Convoquem els seminaris de manera periòdica i amb flexibilitat de formats. Contacteu amb nosaltres (info@tripode.cat) i us informarem de les properes dates.

Seminaris:


Relats breus: l’art d’escriure contes i microcontes

Qui més qui menys, tothom coneix algú que s’ha aventurat a escriure un relat curt. Ara bé, sabem ben bé què és, un conte? Què el diferencia d’un text de no-ficció, o d’altres gèneres literaris com la novel·la? En aquest curs, desgranarem quines característiques conformen el relat curt; cada setmana, explicarem diverses eines que ens permetran treballar la nostra creativitat literària.

Llegeix més informació del curs i realitza la inscripció


Endinsem-nos en el conte: una anàlisi literària

Sovint, el conte ha estat un gènere menystingut en detriment de la novel·la. En aquest curs, volem demostrar que ser un bon contista és una tasca igualment complexa que requereix direccionalitat, intenció i detalls reveladors. Per a tal fi, analitzarem literàriament relats molt variats de grans escriptors per veure com han aconseguit crear un conte rodó.

Llegeix més informació del curs i realitza la inscripció 


Redacció ortotipogràfica i d’estil: com escriure un català correcte i fluid

Per transmetre un missatge escrit, ja sigui literari o no, no n’hi ha prou amb tenir el do de la paraula i l’habilitat de transmetre, també cal ser rigorós amb el lèxic, la gramàtica i tenir un domini de l’idioma que utilitzem. La llengua evoluciona i cal estar al dia de les noves actualitzacions i com aplicar-les. En aquest curs, resoldrem dubtes sobre la nova gramàtica de l’IEC, posarem remei als vicis i barbarismes i donarem eines i recursos per millorar els vostres textos des d’una perspectiva ortotipogràfica i d’estil.

Llegeix més informació del curs i realitza la inscripció


INSCRIPCIONS

Podeu fer les inscripcions directament entrant al curs. Heu de realitzar la compra afegint-la a la cistella el vostre curs. Seguidament, haureu d’indicar les dades de l’alumne a Informació addicional de la comanda. Finalitzeu la inscripció realitzant el pagament. Si ho preferiu, podeu fer la inscripció per correu electrònic.

Per a més informació i consultes contacta amb nosaltres per mail (info@tripode.cat) o per telèfon (649 024 152).

Gràcies per la vostra confiança!

 

Vols guardar la teva cistella?

Escriu el teu email i quan tornis tindràs la teva cistella de compra igual, amb els llibres o cursos que has escollit, i si tenim algun descompte vigent el trobaràs al teu correu!

0

Cistella de la compra