Poesia original completa, de Jeroni Zanné

29,80

La poesia de Zanné, d’una gran qualitat literària, és una síntesi personal de la rica efervescència dels corrents estètics finiseculars, amb especial presencia del parnassianisme. Com altres autors modernistes, Zanné va intentar viure de l’escriptura i del periodisme, però no va trobar l’acollida que buscava: va emigrar a l’Argentina i va quedar pràcticament oblidat a Catalunya, víctima d’un greuge històric que aquesta edició intenta reparar.

Categoria: Etiqueta:

Descripció

L’edició és a cura de Martí Duran, que també és l’autor de l’estudi introductori. El poeta Abraham Mohino és l’autor del pròleg.

Jeroni Zanné (1873 Barcelona-1934 Argentina) és una de les personalitats més completes i apassionants del Modernisme català.
Martí Duran Mateu (Barcelona, 1970) és doctor en Filologia Clàssica i llicenciat en Dret. En l’actualitat és professor de Grec i Llatí a l’INS Joanot Martorell d’Esplugues de Llobregat.

 • «Aquest volum posseeix el valor d’una oportuna reparació, d’una justa restitució. Afegirem encara: d’un retorn, d’una repatriació. Com si vuitanta-cinc anys després de mort, fos donat a Zanné la possibilitat de reingressar al tros nadiu», Abraham Mohino 
 • Llegeix un fragment de Poesia original completa aquí.
 • Nota de premsa

  Dades tècniques:
  Pàgines: 752
  Mida:15×22. Amb solapes
  PVP: 29,80 €
  Publicació: març 2019
  ISBN: 978-84-948816-8-8

  Ressenyes

  Encara no hi ha ressenyes.

  Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.