Itineràncies, de Mercè Duran

12,00

Saltar, desplaçar-se, refugiar-se en la llunyania, caure, fugir. Retornar. La vida és un vaivé constant d’anades i vingudes, de perdre’s i trobar-se. De migrar. De trepitjar indrets aparentment senzills però que deixen rastre. De la mà de Mercè Duran, passejarem per un laberint fet de paraules d’una gran contundència expressiva i capacitat evocadora i traçarem camins fets de regalims, bòlids, volves i un foc rogent i inunda tot.

Categoria: Etiquetes: ,

Descripció

Itineràncies és el recull de poemes guardonat amb el Premi literari Romanyà en memòria de Mercè Rodoreda 2023.

Mercè Duran va néixer a Gironella el 1957, ha viscut a Barcelona i a Sant Cugat del Vallès fins al 2020, on ha exercit com a mestra, fins que s’ha retirat ara en terra de frontera, al Matarranya, origen remot i destí de les seves itineràncies.

Aquest és el seu primer poemari.

 

♦     El jurat —format per Mònica Miró, Abraham Mohino, Isabel M. Ortega, Esteve Plantada i Mariàngela Vilallonga —va premiar per unanimitat Itineràncies, de Mercè Duran, tot destacant que «es tracta d’una proposta honesta, rigorosa i segura, que, amb contundència expressiva i capacitat evocadora, reflexiona, des de la nuesa aforística i a partir d’imatges suggeridores, sobre el nostre pas per la vida». El guardó es va atorgar a Romanyà de la Selva a l’abril de 2023, tot commemorant el 40è aniversari de la mort de Mercè Rodoreda.

Dades tècniques:
Pàgines: 72
Mida: 14 × 18. Rústica amb solapes
PVP: 12,00 €
Publicació: setembre 2023
ISBN: 978-84-127289-4-1

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.